Fredags Burger

Forberedelsestid
45 minutter
Madlavningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Begynder
Servering
6 personer
Måltid
Aftensmad
Udgivet af
Udgivet den
2 dl
Lunkent vand
17 gram
Gær
1 tsk
Salt
500 gram
Hvedemel
1 dl
Oliven olie
Fredags Burger

Fredag er bare noget særligt. For vores lille familie betyder det hygge, afslapning, Disney og dermed ofte aftensmad foran fjernsynet. MAX hygge. Maden må ligeledes gerne være let, lækker og FORKÆLENDE og ofte er det børnene der bestemmer. I dag drømte Malte om burgere og det skulle han da ha’  Man er vel mor med stort M.

Der er altså også noget over mad der kan spises med fingrene. Jeg ved ikke hvorfor – men det er mere “hyggeligt” og afslappende på en måde…. kender i det? Måske fordi det så er tilladt at “grisse lidt”.  Jeg tager versionen uden brød (også med klør fem). Dette for at undgå oppustet mave og faktisk syntes jeg også at det smager bedre. Det er mere frisk på en måde? Salaten smager bedre og kommer mere til sin ret? Men bare fordi jeg har en sart gluten-forskrækket mave, behøver resten af familien ikke altid at skulle trækkes med på det glutenfrie, så her laver jeg gerne nogle lækre nemme bløde “boller” som også gør sig sygt godt til pizza’er. Opskriften har jeg fra min far.

  1. Det hele æltes sammen til en lækker dej. Jeg bruger min røremaskine til det “hårde” arbejde den gir et supert resultat.
  2. Dejen hæver i 45 Minutter og bollerne bages ved 200 grader. Tiden afhænger af størrelsen på bollerne… Jeg fik her 6 boller som bagte ca 15 minutter.

Ingen kommentarer endnu. Du kan blive den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Din email adresse vil ikke blive vist nogen steder. Påkrævet felter er markeret med *

*
*