Grønne Chips

Forberedelsestid
5 minutter
Madlavningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Begynder
Servering
2 personer
Måltid
Snack
Udgivet af
Udgivet den
500 gram
Grønkål
1 knivspids
Salt
Grønne Chips

Blot fordi jeg er mad og sundheds-entusiast er jeg ikke altid helt med på beatet… Det er dog ikke altid negativt at være sin egen, men man kan godt gå hen og misse helt fantatiske opskrifter – som denne.

Det er endnu engang blevet sæson for Grønkål, som er noget af det sundeste du pt kan berige din krop med. Mulighederne er mange og lækre. Jeg må dog indrømme at denne er en af de frække af slagsen da man føler sig som lidt af en synder. Sunde, sprøde, saltede GRØNKÅLS-CHIP – spækkede med SUNDHED.

  1. Grønkålen skylles og tørres godt. Pluk små buketter af Grønkål-stængerne. Stængerne skal ikke bruges.
  2. Vend buketterne i lidt Olivenolie og drys med Sesamfrø og Salt. Anret på en bageplade og lad dem simre i ovnen i 90 minutter ved 100 grader.