- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Madlavningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Øvet
- Servering
- 10 personer
- Måltid
- Dessert
- Udgivet af
- Udgivet den
- 30. juni 2017
- 200 gram
- Kogt kold Kyllingebryst, finthakket
- 2 stk
- Gulerødder, fint revet
- 1 stk
- Løg, fint revet
- 2 stk
- Æg
- 1 sp. ske
- Fiske sauce
- 1 sp. ske
- Grøntsags Fond
- 1 sp. ske
- Tabasco
- 1 dl
- Rosiner
- 3 tsk
- Stødt Koriander
- 2 tsk
- Stødt Spidskommen
- 2 tsk
- Stødt Kanel
- 2 tsk
- Salt
- 1 knivspids
- Friskkværnet Peber

Tænk engang, at man kan lave en så sund og lækker mad-muffin som denne kylling Muffin.. Jeg er ydmyg og bøjer mig i støvet – Thorbjörg… HVILKEN lækker kombination med max smag…. Blir nød til at dele den med jer her på bloggen. De er perfekte til madpakken/ nem morgenmad/ nem aftensmad/ proteinrig mellemmåltid etc etc
- Blandt alle ingredienserne i en skål.
- Fyld så mange muffinforme du kan.. og kom dem i ovnen ved 180 grader i 30 minutter.
Ingen kommentarer endnu. Du kan blive den første!